Skip to main content

Mipro on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja vesi- ja energiahuollon sekä raideliikenteen turvallisuuden takaamiseksi. Joukossamme työskentelee jo yli 130 alan ammattilaista monelta osaamisalalta.

Sailan jatkaessa Miprossa omalla urapolullaan eteenpäin, haemme tuotannon tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ, TUOTANNON ESIHENKILÖTEHTÄVIIN

Oletko innostava toisten työn mahdollistaja, jonka organisointitaitoja arvostetaan? Haluatko osaamisellasi vaikuttaa kymmenien henkilöiden työarjen sujuvuuteen, sekä luoda edellytyksiä henkilöiden osaamisen kehittymiseen ja työhyvinvointiin? Silloin tämä tehtävä on sinulle.

Tuotantopäällikkö työskentelee lähiesimiehenä Mipron ohjelmistosuunnittelijoille sekä -testaajille, logiikka- ja käyttöliittymäsuunnittelijoille, laitteistosuunnittelijoille sekä laadunvarmistuksen asiantuntijoille. Tärkeintä tehtävässäsi onkin varmistaa tiimien onnistuneen tekemisen edellytykset. Prosessiajattelu on osa luontaista toimintatapaasi ja osaamisen kehittäminen on yksi tärkeimmistä tehtävistäsi. Osallistut aktiivisesti myös henkilöstön rekrytointeihin.

Tehtävässä onnistuminen vaatii useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi tuotannon esihenkilön tai henkilöstöhallinnon vaativista tehtävistä. Työehtosopimusten soveltaminen ja työlainsäädännön tuntemus on työssäsi tärkeää. Hyvät eväät onnistua tässä tehtävässä antaa helposti lähestyttävä luonteenlaatu ja jämäkkä ote asioiden hoitamiseksi; sallit tiimiläistesi loistaa antamalla heille kaiken tuen ja avun, mitä he tehtäviään suorittaessaan tarvitsevat. Rutiininomaisten tehtävien koet lisäävän työn hallintaa ja ne ovat tukeva perusta muutoin vaihtelevaan arkeen. Koulutus- ja kokemuspohjan lisäksi arvostamme työssä innostunutta ja avointa asennetta sekä kiinnostusta alaan ja osaamisen kehittämiseen.

Tuotannon esihenkilö työskentelee pääsääntöisesti pääkonttorillamme Mikkelissä. Koska tiimisi jäseniä työskentelee myös muilla toimistoillamme, voi työ vaatia silloin tällöin vierailuja muilla toimipisteillämme Espoossa ja Oulussa. Voit työskennellä mahdollisuuksien mukaan myös etänä osan ajasta. 

Haluamme panostaa työntekijöihimme ja rohkaisemme toisiamme kasvamaan ja kehittymään urallaan sekä ylläpitämään ammattitaitoaan. Osaamisen jakaminen yrityksen sisällä Mipron oman koulutusakatemian avulla sekä tarpeellisten koulutusten järjestäminen säännöllisesti takaavat henkilöstön ajantasaisen osaamisen sekä alalla vaadittavat pätevyydet. Muista eduista mainittakoon kattavat työterveyspalvelut sekä vapaa-ajan vakuutus ja liikunta- ja kulttuurietu.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää sähköisellä lomakkeella osoitteessa https://miprorekry.mepco.fi/MepRekry/ ja lisää hakemukseesi päivitetty ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Haku päättyy 1.11.2021 ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi jo tänään! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Susanna Kuustoselle (Director, People and Culture) tiistaisin klo 8-9 numeroon +358 40 843 9250 tai sähköpostitse susanna.kuustonen@mipro.fi

Tuotantopäällikkö

Mikkeli
Kokopäiväinen, Vakituinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 22.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus