Skip to main content

Tuotantotalouden insinööri, JVR-Rakenne Oy

JVR-Rakenne Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1998. Yhtiö on vakavarainen puukerrostaloja rakentava pioneeri, joka toimii koko Suomen alueella. Toimintamme kulmakiviä ovat laatu, luotettavuus, turvallisuus ja ammattitaito sekä vastuullisuus. Olemme Suomen johtavia puukerrostalokohteiden toteuttajia.

Onko sinulla vihreä sydän? Koetko intohimoa ekologista ja vastuullista puurakentamista kohtaan? Jos vastasit kyllä, niin tule töihin kasvavan yrityksemme palvelukseen!

 

OLETKO SINÄ JVR-Rakenne Oy:n UUSI TUOTANTOTALOUDEN INSINÖÖRI?

Toiminnan kasvaessa haemme nyt hyvähenkiseen joukkueeseen tuotantotalouden insinööriä. Asemapaikkasi on Kauhajoen tilaelementtitehtaamme Pohjanmaalla.

Toimenkuvasi on kehittää tehtaan tuotantolinjaa sekä prosesseja. Tarve on luoda yhteistyössä tehtaan henkilökunnan kanssa KPI-mittarit niin tuotannon kuin talouden puolelle.

Odotamme sinulta tuotantotalouden insinöörin tutkintoa tai vastaavaa ylempää korkeakoulututkintoa. Sinulla on halua liittyä mukaan massiivipuurakentamisen pioneerin joukkoon ja toimia tulevaisuuden ekologisen rakentamisen etulinjassa. Yhtiömme periaatteisiin kuuluu, että työt tehdään vastuullisesti, huolellisesti ja turvallisesti käyttäen nykyaikaisia työkaluja ja työmenetelmiä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja mielenkiintoisen työn puukerrostalorakentamisen edelläkävijäyrityksessä. Tukenasi on huipputiimimme moniosaajineen. JVR:lle on ominaista ihmisläheinen johtaminen, työhyvinvointiin panostaminen ja hyvä yhteishenki. Yritys tarjoaa henkilökunnalle laajennetun vapaa-ajan tapaturma, työkyky- ja ryhmähenkivakuutuksen sekä muita henkilöstöetuja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen yksikönjohtaja Jani Vainio.

jani.vainio@go-on.fi tai 0400-212741

Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.1.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja palkkaamme sopivan hakijan heti oikean henkilön löydettyämme.

Tuotantotalouden insinööri, JVR-Rakenne Oy

61800 Kauhajoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus