Skip to main content

Tuotantotöihin Elkamolle

Etsimme Pietarsaareen Alfen Elkamolle innokkaita ja ahkeria tuotannontyöntekijöitä!

Alfen Elkamo on hollantilaisomistuksen alla toimiva sähkö- ja elektroniikka-alan yritys, jonka tuotteita pystyt tänä päivänä näkemään melkeinpä missä tahansa. Alfen Elkamon eniten valmistamat tuotteet ovat puistomuuntajat sekä sähköautojen latauspisteet. Pietarsaaren tuotantopisteellä näitä valmistetaan päivittäin. Yrityksenä Alfen Elkamo on pitkäaikainen ja vakaavarainen toimija.

Haussa on nyt Alfen Elkamolle innokkaita sekä ahkeria tuotannontyöntekijöitä monipuolisiin tuotannon eri tehtäviin. Työ on päivätyötä, maanantaista perjantaihin. 

Toivomme hakijoilta kokemusta erilaisista kokoonpanotöistä sekä ripeää otetta työhön ja loogista ajattelutapaa työtehtävissä. Kokemus sähkö- tai automaatioalan työtehtävistä sekä alan koulutuksesta luetaan eduksesi. Myös kesken oleva alan koulutus on sinulle hyödyksi! 

Etsimme joukkoomme työtä pelkäämättömiä sekä hyvän asenteen omaavia tekijöitä, joilla on halu opetella elektroniikka-alan saloja. Meille on äärimmäisen tärkeää, että kykenet itsenäiseen työhön ja olet oma-aloitteinen. Vielä sitäkin tärkeämpää on se, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sulaudut hyvin työyhteisöömme. 

Kiinnostuitko? Laita hakemus sisään ja tule energiateollisuuden osaajaksi!

Lisätietoja:

Eezy Henkilöstöpalvelut

Antti Ylimäki puh. 050 3959543

Heini Kaustinen puh. 050 3522775

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotöihin Elkamolle

Eezy Oyj
Kokkola
68500 Kruunupyy
68570 Luoto
68910 Pedersören kunta
Pietarsaari
66900 Uusikaarlepyy
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti