Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantototyöntekijä

Tuotantototyöntekijä

Haemme asiakasyrityksellemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

joulukuussa alkavaan projektiin. Töitä on tarjolla kevääseen 2022 saakka. Asiakkaamme työskentelee 2-vuorossa ja heidän toimialanaan ovat laadukkaiden maatalouden työ- ja urakointikoneiden valmistus.

Asiakkaamme on ELHO, joka on vuonna 1968 perustettu suomalainen perheyritys. Heidän toimialana on laadukkaiden maatalouden työ- ja urakointikoneiden valmistus.

Asiakkaamme ELHO on tunnettu laadukkaista, pitkäikäisistä sekä käyttäjäystävällisistä työkoneista. He tarjoavat vain parasta laatua ja siksi sen koneissa on ominaisuuksia, jotka ovat edistyksellisiä ja takaavat työkoneiden kestävyyden.

ELHO on myös maailmalla tunnettu ja heidän valmistamat koneet ovat menestyneet maailmanlaajuisesti. ELHOlta lähteekin vientiin tuotannosta yli 30 maahan ympäri maailman.

Työtehtäviä on tarjolla laajasti eri osastoilla. Hitsaus- ja metallialan osaajille, asennustaitoisille kokoonpanotyöntekijöille sekä logistiikkapuolella trukinajotaitoisille varastotyöntekijöille.

Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään ja pääset osaksi ison talon meininkiä. Työskentelet ammattilaisten kanssa ja voit omalla asenteella ja motivaatiolla vaikuttaa myös työtehtäviisi.

Toivomme, että hallitset sujuvasti suomen, ruotsin tai englannin ja kykenet kommunikoimaan jollain näistä kielistä sujuvasti.

Tässä on loistava mahdollisuus työllistyä yritykseen, missä on mukavat työkaverit, huikeat puitteet tehdä töitä sekä mukavasti haastetta tarjolla työtehtävissä. Jos koet, että voisit olla juuri se oikea henkilö tähän tehtävään, laita hakemus ja työllisty Bolt Worksille!

Haku päättyy: 12.12.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Tuotantototyöntekijä

68910 Pännäinen
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja