Skip to main content

Tuotantotyöntekijä

Etsimme somerolaiselle asiakasyrityksellemme Areco Profiles Oy:lle tuotannon työntekijää eristysprofiilien ja rakennusteollisuuteen suunnattujen elementtien valmistukseen. Työssäsi tulet vastaamaan eri tuotannon vaiheista ja -tehtävistä, joihin perehdytetään työsuhteen alkaessa. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahdessa vuorossa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielekkään, täysipäiväisen ja pitkäaikaisen työn kasvavassa yrityksessä. Pääset työskentelemään yhdessä muiden motivoituneiden työkavereiden kanssa nuorekkaassa työyhteisössä. Korvauksena työpanoksestasi saat tuntipalkkaa, joka on työsuhteen alussa kokemustasostasi riippuen n. 12,5e – 15e/h. Palkkaan on mahdollista saada korotusta, kun kokemus työssä karttuu. Työ alkaa kuuden kuukauden määräaikaisella sopimuksella Eezyn kautta, mutta etsimme tekijää, joka olisi halukas määräajan jälkeen vakinaistumaan Areco Profiles Oy:n kirjoille. Yrityksen kirjoilla ollessasi sinulle voi aueta mahdollisuus edetä työskentelemään uusiin tehtäväalueisiin ja näin ollen saada arvokasta kokemusta ja monipuolisuutta työhön!

 Mitä haemme?

Työssä onnistuaksesi tulisi sinulla olla työkokemusta tuotannollisista työtehtävistä ja sinulla pysyy työkalu jos toinenkin kädessä! Etsimämme henkilö on kuitenkin ennen kaikkea motivoitunut ja sitoutunut työntekijä, joka viihtyy erityisesti tiimityössä. Et mene lukkoon ongelmatilanteissa, vaan etsit sen sijaan aktiivisesti ratkaisuja.

 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä puhelimitse 0505824422 / 0403075260 tai sähköpostitse forssa.eezy@eezy.fi. Jos paikka herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa!

Tuotantotyöntekijä

Eezy Oyj
30300 Forssa
31500 Koski Tl
31400 Somero
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Etelä-Karjala
Eezy Oyj
Varsinais-Suomi
Eezy Oyj
Uusimaa