Skip to main content

Tuotantotyöntekijä

Oletko reipas, oppimishaluinen ja haluaisit tehtävään mihin ei vaadita erillistä koulutusta? Haetko töitä esim. välivuodeksi, tai pidemmäksi aikaa? Jos vastasit kyllä, niin saatat olla etsimämme tekijä asiakkaamme tuotannon tehtäviin.

Haemme nyt asiakkaallemme Loviisaan tekijöitä erilaisiin tuotannon kokoonpanotehtäviin. Työtehtävät ovat erilaisia kokoonpanotehtäviä. Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan kokemusta vastaavista tehtävistä sillä kaikkiin tehtäviin annetaan kattava perehdytys. Osa tehtävistä tehdään käsin ja osa koneavusteisesti. Tehtävissä hyvin pärjätessä sinulla voi olla tulevaisuudessa mahdollisuus siirtyä vaativampiin tehtäviin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työ on kokoaikaista. Töitä tehdään katkeavassa 2-tai 3-vuorossa. Edellytämme hakijoilta siis 3-vuorovalmiutta. Tehtävissä menestyminen vaatii sujuvaa suomen, tai englannin kielen taitoa sekä halua oppia uusia tehtäviä ja kykyä tehdä myös pikkutarkkaa työtä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Baronalla Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 8-16.

Hae paikkaa viimeistään 05.09.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 0504399785

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä

Barona Teollisuus
Loviisa
Kotka
Porvoo
07810 Lapinjärvi
49270 Pyhtään kirkonkylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 03.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Loviisa
Barona Teollisuus
Loviisa
Barona Teollisuus
Jyväskylä
Barona Teollisuus
Lappeenranta
Barona Teollisuus
Kontiolahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti