Skip to main content

Tuotantotyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Danfoss Editron Oy:lle kokoonpanijoita tuotantoon. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ sijaitsee Lappeenrannassa

Työtehtävät ovat monipuolisia, ja koostuvat teknologiateollisuuden kokoonpanotehtävistä. Katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai alaan liittyvä koulutus.

Tärkeintä työssä on laadun merkityksen sekä työturvallisuusasioiden huomioonottaminen jokapäiväisessä työnteossa. Myös positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan, sekä aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena ovat myös tärkeitä ominaisuuksia. Sinun ei tarvitse olla se kokenein asentaja, kunhan osaamisesi on kunnossa, omaat hyvä asenteen ja hallitset perusasiat kunnolla.

Toivomme hakijalta:

  • Sähköpuolen/ konepuolen koulutusta tai harrastuksissa hankittua vankkaa kokemusta
  • Vankkaa perusammattitaitoa, luotettavuutta ja motivoitunutta asennetta
  • Oma-aloitteisuutta ja oppimiskykyä

Tarjoamme:

  • Innostavan ja motivoivan työporukan
  • Mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi työntekijänä
  • Hyvät työskentelyolosuhteet

Rekrytointia hoitaa Barona. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työllistyneet henkilöt työllistyvät suoraan asiakkaan kirjoille vakituiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joel Pulkkinen Baronalta numerosta +358 50 322 3278 tai sähköpostitse osoitteesta joel.pulkkinen@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 21.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: joel.pulkkinen@barona.fi, 0503223278

DANFOSS EDITRON OY

Danfoss kehittää tekniikoita, joilla voidaan tulevaisuudessa tehdä enemmän vähemmällä. Danfoss vastaa jatkuvasti kasvussa oleviin tarpeisiin infrastruktuurin, ruokahuollon, energiatehokkuuden ja ilmastoystävällisten ratkaisujen osalta. Danfossin tuotteita ja palveluita käytetään mm. jäähdytyksessä, ilmastoinnissa, lämmityksessä, moottoreiden ohjauksessa ja liikkuvissa laitteistoissa. Danfoss on aktiivinen toimija myös uusiutuvan energian sekä kaupunkien ja kaupunkiyhteisöjen kaukolämpöinfrastruktuurin alalla.

Danfoss-konserni työllistää 28 000 henkilöä kaikkialla maailmassa ja palvelee asiakkaita yli 100 maassa. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli 6,3 miljardia euroa. Danfossin pääkonttori sijaitsee Tanskan Nordborgissa, ja Suomen-toimipisteet ovat Espoossa, Helsingissä, Lappeenrannassa, Tampereella, Vaasassa ja Vantaalla.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä

Barona Teollisuus
Lappeenranta
Imatra
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Loviisa
Barona Teollisuus
Orimattila
Barona Teollisuus
Keminmaa
Barona Teollisuus
Lappeenranta
Barona Teollisuus
Oulu
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti