Skip to main content

Tuotantotyöntekijä

Casemet on suomalainen perheyhtiö, jonka päätuotteita ovat teräskoteloratkaisut. Lisäksi tarjontaamme kuuluu sähkömekaanisten rakenteiden ja ohutlevyrakenteiden sopimusvalmistusta.
 
Tarjoamme kehittämiseen, jatkuvaan parantamiseen ja innovatiivisuuteen kannustavan työympäristön kasvavassa tuotantoteknologian yrityksessä. Tervetuloa osaksi Casemet-tiimiä! #CasemetTeam
 
Haemme asiakkaallemme Casemet Oy:lle Mikkeliin Tuotantotyöntekijöitä metallikoteloiden niittaukseen.
 
Työssä pääset mukaan osaksi tuotannon tiimiä ja olet tärkeä tekijä tuotteiden valmistusprosessissa. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, sillä saat työhön kattavan perehdytyksen.
 
Hakijoilta edellytämme reippautta, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta tehdä fyysisesti raskasta työtä. Aiempi kokemus tuotantotyöstä ja teollisuudessa työskentelystä katsotaan eduksi.
 
Kyseessä on määräaikainen 3-vuorotyö, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää mahdollisesti vuoden loppuun saakka. Työsuhde voi jatkua määräaikaisuuden jälkeen.
 
Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 ja Anna Orava puh. 044 585 9886.
 
Jätä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta, hakemuksia käsittelemme jo hakuaikana!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä

Mikkeli
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 20.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Etelä-Savo
Adecco
Vantaa
Eezy Oyj
Hausjärvi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti