Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä

Etsimme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Vieremälle!

Etsimme asiakkaillemme työntekijöitä tuotanto- ja kokoonpanotehtäviin Vieremälle. Aiempi kokemus tuotantotyöstä katsotaan eduksi mutta ei ole välttämätöntä, saat työhösi hyvän perehdytyksen. Tärkeintä on oma-aloitteisuus, tiimityötaidot ja reipas asenne työntekoon!

Työ on paikoitellen raskasta, joten edellytämme erinomaista fyysistä kuntoa.

Työ on kokoaikaista, arkisin tapahtuvaa päivätyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde Go On Kuopion kautta, mutta sopivalla tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen vakavaraisessa, kasvavassa yrityksessä.

Mikäli olet etsimämme henkilö, laita hakemuksesi alla olevan linkin kautta! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja paikasta antaa Go On Kuopiolta Maija Kallio 0405603013 (ma-pe 8-16) [email protected].

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Iisalmi, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi/ .

Hae tätä työpaikkaa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä

74200 Vieremä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti