Skip to main content

Tuotantotyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Akaaseen!

Oletko tuotantotyöstä innostunut henkilö, jolla on aikaisempaa kokemusta teollisuuden tuotantotyöstä ja sinulle on tärkeää saada tehdä töitä hyvässä porukassa?

Etsimme koneiden käyttöä kaihtamatonta tekijää, joka haluaa sitoutua tehtäviinsä ja tehdä työtä positiivisella työotteella. Erityisesti arvostamme intoa oppia uutta, aktiivista ja huolellista työotetta sekä soveltuvuutta fyysisesti raskaaseen työhön.

Eduksi katsomme, jos taskustasi löytyy työturvallisuus- ja tulityökortit, omaat jonkin verran piirustusten lukutaitoa ja olet käyttänyt kattonosturia aikaisemmissa töissäsi.

Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valitulle henkilölle työtä tuotannossa, kokoonpanossa ja/tai varaston puolella riippuen kokemuksestasi. Kyseessä on kokoaikainen 2-vuorotyö. Palkkaus määräytyy TES:n mukaisesti. Työt alkavat määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta hyvälle tekijälle tässä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaamme kirjoilla!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera pikimmiten alla olevan linkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=926 https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=814

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäki arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi

WWW-osoite: https://www.alenconsulting.fi/
Yhteystiedot: Minna Mansikkamäki minna.mansikkamaki@alenconsulting.fi 044 740 4505
Työpaikan osoite: -, 37800 AKAA
Palkkaus: TES:n mukaan
Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 15.08.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 02.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Tuotantotyöntekijä

Alen Consulting Oy
37800 Toijala
37800 Toijala
Hämeenlinna
37500 Lempäälä
31760 Urjala
Valkeakoski
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus