Skip to main content

Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä

Haemme näppäriä tuotantotyöntekijöitä Kempeleeseen. Asiakasyrityksemme on kotimainen ikkunatuotteiden valmistaja. Työssä pääset tekemään tarkkuutta ja sorminäppäryyttä vaativaa työtä valmistaessasi kaihtimia. Työyhteisö on nuorekas ja huumorintajuinen.

Pääasialliset työtehtäväsi koostuvat laskosverhojen valmistamisesta. Työpäivän aikana valmistat tuotteet alusta alkaen aina pakkausvaiheeseen asti. Työssä vaaditaan tarkkuutta ja sorminäppäryyttä, joten käsityötausta katsotaan ehdottomaksi eduksi.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä, sillä saat hyvän perehdytyksen. Tärkeintä on reipas asenne ja halu oppia uusia asioita.

Toivomme hakijoilta:
- Reipasta ja innokasta asennetta oppia uutta
- Halua sitoutua työhön ja kehittää omia taitoja
- Tarkkaa työotetta ja näppäriä sormia, mm. käsityötaidoista hyötyä
- 18-vuoden ikää

Tarjoamme:
- Tavoitteellisen työn, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaukseen
- Mukavan työporukan ja mahdollisuuden pitkäaikaisen työsuhteeseen
- Bonusohjelman jäsenyys Boltin kautta
- Työntekijäedut sovelluksessa

Työ kestää aluksi heinäkuun. Tämän jälkeen työsuhteen jatko on mahdollinen heti elokuusta tai viimeistään syyskuusta lähtien.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja horecan suurimmat toimijat. Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Täytä profiilisi huolella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Tuotantotyöntekijä

90440 Kempele
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja