Skip to main content

Tuotantotyöntekijä

Haemme Oras Oy:lle työntekijöitä kokoonpano-osastolle.

Tehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta ja tehokkuutta. Työtä tehdään tiimeissä, joten toivomme sinulta myös tiimityötaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aiempi kokemus teollisuuden töistä ei ole välttämätöntä monissa tehtävissä, mutta sen sijaan arvostamme hyvää asennetta, korkeaa työskentelymotivaatiota ja luotettavuutta. Työtä tehdään 2-vuorossa, mutta tarvittaessa myös 3-vuorossa. Viimeistään töiden alkamispäivänä sinulta pitäisi löytyä myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Palkkauksessa sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työsuhteet ovat määräaikaisia. Hyvin suoriutuneen työntekijän on mahdollista jatkaa töissä määräaikaisuuden jälkeenkin.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, jätä meille hakemuksesi. Haastattelemme hakijoita koko hakuprosessin ajan. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, mahdollisesti nopeallakin aikataululla. Sinulla voi olla uusi työpaikka jo viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Suolahti sini.suolahti@adecco.fi tai puh. 040 664 1447.

Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Yrityksen tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää ja sen visiona on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi markkinajohtajaksi. Konsernilla on kaksi vahvaa brändiä, Oras ja Hansa. Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest.

Olemme kiinnostuneita osaavista, motivoituneista ja asiakaspalveluhenkisistä ihmisistä, jotka ovat valmiita sitoutumaan arvoihimme. Tarjoamme mielenkiintoisen työn laadukkaiden tuotteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sini Suolahti, sini.suolahti@adecco.fi

Tuotantotyöntekijä

Rauma
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja