Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä

Jotwire Oy on vahva elektroniikan ja sähköisten järjestelmien sopimusvalmistaja. Johdinsarjat, elektroniikka sekä asennusvalmiit järjestelmäkokoonpanot syntyvät tehtaillamme korkealla ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Moderni tuotantoteknologia viimeistelee kilpailukykymme. Pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat niin kotimaiset kuin kansainväliset ajoneuvo-, elektroniikka-, koneenrakennus- ja sähköteollisuuden yritykset. Jotwire Oy on osa Ouneva Groupia.

Haemme asiakkaallemme Jotwire Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Lehmoon ja Tuupovaaraan.

Tarjoamme työtehtäviä Jotwiren eri osastoilla. Henkilöstöresurssin tarvetta on seuraavissa tehtävissä Lehmon tehtaalla: 

  • Putken leikkaaja
  • Kojeistovarustelija/valmiskaapeleiden varustelija
  • Kokoonpanija sähköiset järjestelmät
  • Kokoonpanija, johdinsarjat
  • Testaaja, johdinsarjat
  • Kokoonpanija, elektroniikka

ja Tuupovaaran tehtaalla

  • Kokoonpanija, johdinsarjat

Työ on kokoaikaista (37,5h/vko) ja työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin, tehtävästä riippuen joko päivävuorossa (ma-to klo 6-14.30, pe klo 6-11.30) tai kahdessa vuorossa (aamuvuorot samat kuin edellä, iltavuorot ma-to klo 14.30-23 ja pe klo 12-17.30). 

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä työhön perehdytetään. Odotamme sinulta itsenäistä ja huolellista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksesi katsomme aiemman teollisen työkokemuksen sekä tehtävää tukevat ammatilliset opinnot. Luemme myös eduksi työturvallisuuskortin sekä auton käyttömahdollisuuden työpaikan sijainnin vuoksi.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja ne solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työt alkavat heinä-elokuussa porrastetusti, mutta valinnat tehdään heti sopivien työntekijöiden löytyessä. Töiden arvioitu kesto on lokakuun loppuun. 

Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Aloituspalkka tehtävissä on 9,77e/h tai 10,25e/h, tehtävän vaativuustasosta riippuen (TVR C2 / C3). 

Me Go Onilla autamme työhön liittyen, mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella. Tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin valtakunnallinen henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on yli 70 etuisuutta esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyen.

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun asiakkuuspäällikkö Jussi Riikonen p. 050 377 9905 (ma-pe klo 9-16), [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä

Joensuu
80710 Kontiolahti
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti