Skip to main content

Primary tabs

Tuotantotyöntekijä

Alsiva Oy on alumiinin ja sinkin painevaluun erikoistunut konepaja. Yrityksen tuotteita käytetään laajasti mm. sähkötekniikka-, elektroniikka-, konepaja- ja sairaalatarviketeollisuuden aloilla. Lehmossa sijaitseva Alsiva Oy on osa Ouneva Groupia.

Haemme asiakkaallemme Alsiva Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Lehmoon.

Etsimme työntekijöitä koneistuksen ja valimon työtehtäviin. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä työhön perehdytetään. 

Odotamme sinulta ennen kaikkea huolellista työotetta sekä aitoa motivaatiota työntekoon. Lisäksi haluat oppia uutta ja sinulla on reipas asenne työntekoa kohtaan. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen teollisuuden tuotantotehtävistä sekä työturvallisuuskortin. Tarvitset myös ajokortin ja auton työpaikalle kulkemiseksi.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa, yhtä vuoroa viikko kerrallaan. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 6-14, 14-22, 22-6. Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Työt alkavat mahdollisimman pian ja tehtävässä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. 

Me Go Onilla autamme työhön liittyen, mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella. Tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin valtakunnallinen henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on yli 70 etuisuutta esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyen.

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-koordinaattori Helka Kurittu, p. +358 50 378 6785 (ma-pe 9-15), [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä

Joensuu
80710 Kontiolahti
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti