Skip to main content

Tuotantotyöntekijä

Oletko kiinnostunut mekaanisen puualan työtehtävistä?

Haemme nyt asiakkaallemme Siparilalle Teuvalla tuotannontyötekijää erilaisiin työtehtäviin, mm. höylääjäksi ja teollisuusmaalariksi.

Siparila on vuonna 2003 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa aidosta puusta koteihin ja julkisiin tiloihin ulkoverhous- ja sisäverhouspaneeleita, listoja sekä liimalevyjä. Siparila kehittää puusta ratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja kokonaiskuluja rakentajilta tekemällä puutuotteet tehdasoloissa täysin valmiiksi pintakäsittelyä myöten. Kestävä kehitys on mahdollista saavuttaa vain vastuullisella toiminnalla. Siksi vastuullisuus näkyy koko organisaatiossamme: työhyvinvoinnissa, prosesseissa, raaka-aineissa ja lopputuotteissa. Olemme uskollisia periaatteillemme ja laatuvaatimuksillemme. Siparilan tehtaat sijaitsevat Vaajakoskella, Parkanossa, Kajaanissa, Myllykoskella ja Teuvalla työllistäen lähes 160 puualan ammattilaista ja sen liikevaihto on 34,4 miljoonaa euroa (vuonna 2020). Siparila on osa Thermory -konsernia, jonka emoyhtiö sijaitsee Virossa.

Tuotannon työtehtävissä tarvitset tarkkaa ja reipasta työotetta. Tulevasta työtehtävästäsi riippuen, esimerkiksi höylääjän roolissa työtehtävänäsi on tarkkailla tuotannon laatua. Teollisuusmaalarin roolissa tehtävänäsi on puolestaan linjastolla tapahtuvaa työskentelyä, joka vaatii hyvää tietoteknistä osaamista. Tässä työssä maalauskoneet tekevät työt, mutta sinun työhösi kuuluu tietokoneen hallinta ja ymmärrys koneen käytöstä. Lisäksi työhön kuuluu manuaalista ohjaamista ja oheistyötä, johon vaaditaan ymmärrys ja kokemus pintakäsittelystä. Työtehtäviin saat kuitenkin perehdytyksen paikan päällä ja tärkeintä on rautainen asenne työntekoon.

Hakijalta odotamme:

-Ymmärrystä ja kokemusta tuotannon tehtävistä

-Reipasta työotetta ja tiimityötaitoja

-Suomen kielen taitoa

-It - taitoja

Katsomme eduksesi:

-Alan koulutus

-Puualan / pintakäsittelijän kokemus

-Kokemuksen linjastotyöskentelystä

Työ on määräaikainen vuokratyösuhde, joka solmitaan työntekijän ja Adeccon välille ja on aluksi 6kk mittainen, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle. Palkkaus Mekaanisen metsäalan työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 30.9.2021 mennessä, osoitteessa www.adecco.fi. Muistathan, että nopeat syövät hitaat! Hakijoita käsitellään siis jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsulttimme Minna Nummelin, 040 3572654, minna.nummelin@adecco.fi.

Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen teollisuudessa, tuotannossa ja varastotyöskentelyssä sekä työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minna Nummelin, minna.nummelin@adecco.fi

Tuotantotyöntekijä

64700 Teuva
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus