Skip to main content

Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä

Haemme asiakasyrityksellemme hyvän asenteen omaavia

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ (3 hlöä) Nivalaan.

Tähän työhön Sinut perehdytetään ja asenne on se mikä ratkaisee. Työ on tuotantotyötä metallialan yrityksessä ja tehtävät ovat pääsääntöisesti erilaisia metallituotteiden pinnoitus- ja pintakäsittelytehtäviä. Työ on 3-vuorotyötä.

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut vakavarainen yritys, joka arvostaa työntekijöitään ja perehdytysjakson jälkeen Sinulla on mahdollista saada tuntipalkan lisäksi lisäansiota asiakkaan bonusjärjestelmän mukaan.

Toivomme sinulta:
- joustavaa ja motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan
- halua oppia annetut työtehtävät ja suoriutua työstä itsenäisesti
- huolellista työnjälkeä ja oma-aloitteista asennetta
- aikaisempi kokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä

Haussa on työntekijät toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin, joten toivomme hakijalta myös sitoutumista työhön. Tehtävässä on TESin mukainen palkkaus.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä joten jos kiinnostuit, hae paikkaa nopeasti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Tuotantotyöntekijä

85500 Nivala
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus