Skip to main content

Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä

Etsimme asiakasyrityksemme toiminnan laajentuessa tuotantotyöntekijää Vaasaan. Tässä paikassa pääset kasvavaan yritykseen osaksi mukavaa työyhteisöä!

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset tuotannon työtehtävät painottuen lavojen rakentamiseen. Työtehtäviin kuuluu siis sahausta, naulausta ja puulavojen kokoonpanoa. Työtehtäviin voi tarpeen mukaan kuulua myös erilaisia varaston työtehtäviä.

Työtehtävät edellyttävät sinulta aiempaa kokemusta tuotannosta tai vastaavista työtehtävistä, hyvää fyysistä kuntoa sekä piirustusten lukutaitoa. Etsimme oma-aloitteista, aktiivista ja järjestelmällistä tekijää, jolla pysyy työkalut käsissä ja joka ei pelkää rutiininomaista sekä pitkäjänteisyyttä vaativaa työtä.

Tehtävään sopii hyvin sekä kokemattomampi että myös kokeneempikin tekijä ja asenne ratkaisee! Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten oma auto ei ole välttämätön.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-15 välisenä aikana ja 37,5 tuntia viikossa. Edellytämme kuitenkin valmiutta 2-vuorotyöhön sekä työskentelyyn satunnaisesti myös viikonloppuisin tilanteen niin vaatiessa. Palkkaus määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Työ alkaa määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä työllistymiseen suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Heidi Holkko: 050 408 1653 heidi.holkko@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Tuotantotyöntekijä

Vaasa
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus