Skip to main content

Tuotantotyöntekijä

Planmeca Oy on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista, jonka tuotevalikoimiin kuuluu digitaalisia hammashoitokoneita, CAD/CAM-tuotteita, korkealaatuisia 2D- ja 3D-kuvantamislaitteita sekä kattavia ohjelmistoratkaisuja. Planmecan pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja sen tuotteita viedään yli 120 maahan. Planmeca on alansa suurin yksityisomistuksessa oleva yritys, joka on tunnettu uraauurtavasta tuotekehityksestään ja muotoilustaan.

Planmeca Oy on osa terveysteknologian alalla toimivaa Planmeca Groupia. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2020 oli yli 744 miljoonaa euroa, ja se työllistää lähes 2 900 henkilöä maailmanlaajuisesti.

Haluatko tuotantotyöhön, jonka kautta edistämme ihmisten hyvinvointia ympäri maailmaa?

Haemme hammashoitokonetuotantoon kahta vakituista

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviisi kuuluu hammashoitokoneiden loppukalustusta ja testaamista. Tiimissä valmistetaan erilaisia tuotteita, joka tuo työhön monipuolisuutta. Tuotteiden valmistus on itsenäistä, mutta tiimityöskentelytaidot ovat tärkeässä roolissa. Työtä tehdään päivävuorossa ja tarjoamme liukuvan työajan, joka tuo joustavuutta arkeesi. 

Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivuiltamme www.planmeca.com/fi/

Odotamme sinulta:

- teknistä ammattikoulutusta 

- yhteistyökykyistä ja ammattimaista asennetta työhön

- oma-aloitteista ja tarkkaa työotetta 

- suomen kielen taitoa

- hyvää fyysistä kuntoa.

Arvostamme, mikäli sinulla on aiempaa työkokemusta teollisuuden tuotantotyöstä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän yhdessä alan johtavista yrityksistä maailmalla. Sinulla on mahdollisuus kehittää toimintatapoja ja oppia uutta. Meillä Planmecalla on hyvä ja vakaa työympäristö kilpailukykyisine henkilöstöetuineen. Tuotantotilamme ovat nykyaikaiset, joissa on toimivat työpisteet.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-11 työnjohtaja Jukka Korpinen puh. 020 7795 6098.  

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.11.2021 oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

 

Tuotantotyöntekijä

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
744 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus