Skip to main content

Primary tabs

Tuotantotyöntekijä, PunaMusta Oy

PunaMusta on yritysnäkyvyyden ja painoalan ammattilainen, jonka osaamista ovat niin markkinoinnin digiportaalit kuin painotuotteet aina aikakaus- ja sanomalehtipainamisesta digiprinttiin, suurkuviin ja mainospainotuotteisiin. Toimintamme pohjalla on vastuullisuus ja ympäristö. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden valita ympäristöystävälliset, täysin hiilineutraalit painotuotteet. Meille on myönnetty Avainlippu merkkinä tuotteidemme ja palveluidemme kotimaisuudesta. PunaMusta Oy on osa PunaMusta Media -konsernia, joka kuuluu Laakkonen Yhtiöihin.

Haemme asiakkaallemme PunaMusta Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Joensuuhun.

Työ sisältää painotalon erilaisia tuotannon aputehtäviä, mm. painotuotteiden vastaanottoa ja pakkausta, lehtinippujen siirtelyä, postitustehtäviä sekä lavansiirtovaunun ja pumppukärryn käyttöä. Työtä tehdään painotalon eri osastoilla. Suurin osa työvuoroista sijoittuu seuraaviin ajankohtiin: ma-pe klo 7-15 ja 15-23, mutta toivomme sinulta valmiuksia myös yövuoroihin (klo 23-07). 

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä työhön perehdytetään. Odotamme sinulta sopeutumista fyysiseen, toistoja sisältävään, pääasiassa käsillä tehtävään seisomatyöhön sekä oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta ja reipasta otetta työhön. Katsomme eduksesi aiemman teollisen työkokemuksen sekä erilaisten ajokoneiden käyttökokemuksen. 

Palkka ja työehdot määräytyvät asiakkaallamme käytössä olevan media- ja painoalan työntekijöitä koskevan TES:n mukaisesti. Aloituspalkka tehtävässä on 10,36 €/h + vuorolisät vuorotyöstä. Töiden arvioitu kesto on n. 2kk ja jatko on mahdollinen, asiakkaamme työtilanteesta riippuen. 

Tarjoamme sinulle:

- Työn jossa ei tarvitse istua paikoillasi ja näet konkreettisesti työsi lopputuloksen

- Kattavan perehdytyksen työhön

- Vaihtelua työtehtäviin liikuttaessa eri osastojen välillä

- Go Onin kattavat henkilöstöedut sekä tiimimme tuen koko työsuhteen ajan

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti