Skip to main content

Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä

Mastsystem Int’l Oy on yhdysvaltalaiseen Transdigm-konserniin (www.mastsystem.com) kuuluva yhtiö, joka toimii Joensuun Heinävaarassa. Suunnittelemme, valmistamme ja myymme komposiittisia teleskooppimastojärjestelmiä. Pääasiakkaamme on kansainvälinen puolustusvälineteollisuus ja puolustusvoimat.

Etsimme asiakkaallemme Mastsystem Int'l Oy:lle tekijää pitkäkestoiseen työsuhteeseen teleskooppimastojen tuotantoon. 

Työnkuvaan kuuluu mastojen tuotantoon ja kokoonpanoon liittyvät tehtävät.  Aikaisempaa kokemusta alalta ei edellytetä, sillä ammattimainen henkilökunta perehdyttää tekijän tuotannon eri vaiheisiin. Työ on luonteeltaan kohtuullisen fyysistä ja kädentaitoja vaativaa. Tekninen orientoituneisuus, työyhteisössä pärjääminen, oma-aloitteellisuus sekä työelämän pelisääntöjen tunteminen katsotaan hakijalle eduksi. Työtä tehdään arkisin aamuvuorossa klo 6:30-15:00. Työn aloitus on sovittavissa helmikuulle 2022.

 
Mitä odotamme hakijoilta:

- valmiutta itsenäiseen työhön perehdytyksen jälkeen

- valmiutta sitoutua työhön pitkäkestoisesti

- suomen kielen taitoa

Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen osana ammattitaitoista työyhteisöä. Palkkauksessa noudatetaan muovituote- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Toimithan ripeästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Henkilövalinta tehdään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Sari Taponen
HR-koordinaattori, Eezy Joensuu
050 505 8700
sari.taponen@eezy.fi

Koskikatu 13, Joensuu

Tuotantotyöntekijä

Pohjois-Karjala
Joensuu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja