Skip to main content

Tuotantotyöntekijä

Jos istumatyö ei ole juttusi vaan nautit fyysisestä työstä ja käsillä tekemisestä, voit olla etsimämme henkilö!

Haemme nimittäin asiakkaallemme reipasta

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Työ on 2-vuorotyötä pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde tehdään aluksi 31.5.2022 saakka.

Mahdollisuus jatkoon elokuun lopulle on olemassa. Työ sisältää erilaisia työvaiheita osana aktiivista tiimiä. Perehdytyksen edetessä työpisteet lisääntyvät ja sitä mukaan myös työtehtävät monipuolistuvat. Työ sisältää kuitenkin rutiininomaista tekemistä sekä tarkkuutta vaativia tehtäviä.

Edellytämme sinulta reipasta ja ripeää työotetta eikä pieni likaantuminen työnparissa säikäytä sinua. Haluat antaa parhaasi koko työyhteisön hyväksi, kykenet fyysiseen työhön ja kannat vastuun omasta työstäsi. Hyvä paineensietokyky, ripeys ja luotettavuus ovat niin ikään ominaisuuksia, joita tehtävässä vaaditaan. Työturvallisuuskortti ja kokemus trukin käytöstä luetaan eduksi. Hakijalta ei edellytetä aikaisempaa työkokemusta. Tärkeintä on motivaatio oppia uutta!

Heräsikö mielenkiintosi? Lähetä hakemus ja CV viimeistään 22.10.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Tomi, tomi.karjalainen@adecco.fi tai puhelimitse, p. 050 444 44 81

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tomi Karjalainen, tomi.karjalainen@adecco.fi

Tuotantotyöntekijä

Adecco
90440 Kempele
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Adecco
Oulu
Adecco
Turku
Adecco
Kruunupyy
Adecco
Vantaa
Adecco
Uusikaupunki