Skip to main content

Tuotantotyöntekijä Air Spiralo Oy:lle

Olisiko tässä sinulle tuleva työpaikka tuotannon maailmassa?

Tuotannossa pitää edelleen kiirettä, joten

Haemme asiakkaallemme Air Spiralo Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä yritykseen pitkäaikaisesti.

Työtehtävä: Työtehtäviisi kuuluvat alkuun metallituotteiden erilaiset viimeistely- ja pakkaustehtävät. Työtehtäviin perehdytetään, joten tehtävä ei vaadi aiempaa kokemusta. Eduksi kuitenkin katsotaan, mikäli sinulla on kokemusta metalli- tai muista tuotannon ja pakkauspuolen tehtävistä.

Viimeistelytöiden oppimisen jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa perehtymistä koneenvalvojan tehtäviin ja näin ollen saavuttaa itselleen pitkäaikainen työpaikka.

Sinulta toivotaan: Olet oppimishaluinen ja reipas tekijä. Sinä pidät käsillä tekemisestä ja aktiivisesta työotteesta. Osaat työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Työssä pärjääminen vaatii sujuvaa suomenkielen taitoa.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: 2-vuorotyö, pitkäaikaisessa työsuhteessa valmius 3-vuorotyöhön.

Palkkaus: Pelti- ja eristysalan TES.

Aloitusajankohta: Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 037 8580, mervi.leinonen@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 21.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: mervi.leinonen@barona.fi, 0505999580

Air Spiralo Oy

Air Spiralo Group on johtava valmistaja Euroopan ilmastointiteollisuuden alalla. Valmistamme metallisia pyöreitä ilmastointikanavia, syvävedettyjä ja muunlaisia osia, kantikkaita tuotteita ja korkealaatuisia komponentteja. KEN-LOK-valikoimamme on korkean ilmatiiviysluokan ATC2:n ansiosta asennusalan standardi. Koska tuotanto, jakelu ja varastointi tapahtuu ympäri Eurooppaa, pystymme toimittamaan tuotteet optimaalisesti asiakkaille.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä Air Spiralo Oy:lle

Barona Teollisuus
80710 Kontiolahti
Joensuu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Lappeenranta
Barona Teollisuus
Loviisa
Barona Teollisuus
Orimattila
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti