Skip to main content

Tuotantotyöntekijä elektroniikkateollisuuteen

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme Lahteen asiakasyrityksellemme elektroniikkateollisuuteen tarkkoja ja ahkeria 

KOKOONPANIJOITA 


Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy sorminäppäryyttä ja tarkkuutta. Työskentelet ripeästi, mutta itsenäisesti ja huolellisesti. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä työmotivaatiosi on kunnossa. Kokemus vastaavista töistä on eduksi, muttei välttämätön. 

Tarjoamme tehtävään kunnon perehdytyksen, ammattitaitoisen työyhteistön tuen sekä kokoaikaisen työn siistissä sisäympäristössä.

Työt alkavat mahdollisimman pian. Kyseessä on kaksivuorotyö. Sähkö tai elektroniikka-alan koulutus on eduksi, mutta ei pakollinen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Melissa Virtanen, puh. 044 777 5115 melissa.virtanen@hpheimo.fi 

Tuotantotyöntekijä elektroniikkateollisuuteen

Henkilöstöpalvelu Heimo
Lahti
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Henkilöstöpalvelu Heimo
Kärkölä
Henkilöstöpalvelu Heimo
Päijät-Häme
Henkilöstöpalvelu Heimo
Orimattila
Henkilöstöpalvelu Heimo
Juva
Henkilöstöpalvelu Heimo
Päijät-Häme