Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä, Encore Ympäristöpalvelut Oy

Encore Ympäristöpalvelut on perustettu vuonna 1943. Toimimme pitkään nimellä Paperinkeräys, ja ympäristöalan pioneerina opetimme suomalaiset kierrättämään 1940-luvulla. Tänään autamme suomalaisia siirtymään kertakäyttökulttuurista puhtaaseen tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman yritysten älykkäitä ympäristöpalveluita vuokralavoista eri materiaalien kierrätykseen ja energiaratkaisuihin. Edustamme myös paperin tuottajayhteisöä.

Arvojamme ovat luottamus, rohkeus, vastuullisuus ja kumppanuus. Konsernimme liikevaihto vuonna 2021 oli noin 79 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 220. Encore Ympäristöpalvelut -konserniin kuuluvat tytäryhtiöt Hämeen Kuljetuspiste Oy ja Encore Aluepalvelut Oy.

 

Etsimme asiakkaallemme Encore Ympäristöpalvelut Oy:lle

KONEENAJOTAITOISTA KIERRÄTETTÄVÄN MATERIAALIN KÄSITTELIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Valkealan tuotantoyksikköön.

Keskeisiä työtehtäviä ovat:

  • metallien ja mahdollisesti muiden kierrätysmateriaalien vastaanotto
  • metallien sekä rakennus- ja energiajätteen konelajittelu
  • kierrätysmateriaalin murskaus
  • laadunvalvonta eri käsittelyvaiheissa ja poikkeamista ilmoittaminen
  • koneiden ja laitteiden sekä piha-alueiden kunnossapito

 

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta pyöräkoneen ja materiaalinkäsittelykoneen käsittelystä. Eduksi katsotaan myös kierrätysmetallien tuntemus sekä aiempi kokemus koneiden ja laitteiden huolloista sekä korjauksista.

Tuotantoyksikössä tehdään sekä vuoro- että päivätyötä. Vuorotyötä tehdään pääasiallisesti kahdessa vuorossa, mutta mahdollisesti myös kolmessa. Työaika viikossa on 40h ja tehtävässä sovelletaan Pahvin- ja paperinjalostusalan työehtosopimusta. Palkkauksessa noudatetaan TES ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Encore Ympäristöpalvelut tarjoaa työntekijöilleen mukavan työyhteisön ja -ympäristön, jossa työtä tehdään tosissaan muttei totisesti.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan Jenna Seppänen puh. +358 44 585 9162, [email protected]. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä, Encore Ympäristöpalvelut Oy

Kouvola
Kokopäiväinen

Julkaistu 05.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti