Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä Heinolaan (särmäystyö)

Haemme nyt Heinolaan tuotantotyöntekijää metallialan töihin pidempiaikaisesti.

Toiveenamme on löytää asiakasyritykseemme uusi pitkäaikainen työntekijä metallin työstön pariin. Työhösi kuuluu erilaisten metalli-tuotantokoneiden käyttö sekä osittain myös ohjelmointi. Tehtävään koulutetaan ja emme vaadi sinun olevan pitkän linjan ammattilainen, mutta odotamme ehdottomasti oma-aloitteista, reipasta luonnetta sekä työhön tarttuvaa asennetta!

Eduksi katsomme metallialan koulutuksen, tai kokemuksen metallialan töistä. Työ voi koostua mm. sahaus-, särmäys- ja porauskoneiden käytöstä. CNC-ohjatun koneen ohjelmointi katsotaan eduksi, mutta se voidaan myös kouluttaa!

Työpaikka sijaitsee Heinolan läheisyydessä ja töitä tehdään arkisin 2-vuorossa (aamuvuoro 6-14 sekä iltavuoro 14-22). Katsomme 3-vuorovalmiuden myös eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja lähdemme kartoittamaan soveltuvia henkilöitä jo hakuajan aikana. Mikäli kiinnostut, tunnistit itsesi luonnekuvauksesta ja ehkä omaat aikaisempaa kokemusta metallialasta/koneenkäytöstä ja etsit pidempiaikaista työpaikkaa, niin siirry heti jättämään hakemus Baronalle oheisen linkin kautta.

Hakemuksen pääset jättämään tekemällä työhakemuksen tehtävään Baronan järjestelmään suoraan oheisen linkin kautta. Hakemuksia alamme käsitellä jo hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemusta jättäessäsi!

Hae paikkaa viimeistään 10.07.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jasmiina.karppinen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.