Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä kaivotuotantoon

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Meltex Oy Plasticsille sitoutunutta

 

KAIVOTUOTANNON TYÖNTEKIJÄÄ

 

Jyväskylään pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan aluksi 4 kuukauden määräaikaisena vuokratyösuhteena, minkä jälkeen työsuhde vakinaistuu asiakkaan kirjoille.

Meltex Oy Plastics on kotimainen rakennustarvikealan uranuurtaja, joka on palvellut ammattirakentajia, jälleenmyyjiä ja teollisuutta jo vuodesta 1993. Meltex tarjoaa muovinlujaa osaamista tunnettuna putki- ja kaivovalmistajana sekä monipuolisena rakennustarvikemaahantuojana. Laaja tuotevalikoima, maanrakennus- ja LVI-tarvikealan erikoisosaaminen sekä nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen ovat yrityksemme kulmakiviä. Asiantuntijamme palvelevat ympäri Suomea, oman myymäläverkoston ja valtakunnallisen tukkumyynnin voimin.

Työnkuvaan kuuluu muovisten kaivojen, ponttoonien ja säiliöiden valmistusta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Tehtävissä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, ongelmanratkaisukykyä sekä oma-aloitteista ja aktiivista työotetta. Eduksesi katsotaan aiempi kokemus alalta ja tuotteista, mutta tärkeintä on asenteesi ja motivaatiosi työtä kohtaan.

 

Katso video siitä, minkälaisten tuotteiden parissa tulisit työskentelemään: https://www.youtube.com/watch?v=QTiwz2GQLm4&feature=emb_logo

 

Jos etsit pitkäaikaista työtä tuotannon parissa ja haluat työskennellä hyvässä työporukassa monipuolisissa tehtävissä, olet etsimämme henkilö! Täytä hakemuksesi http://go-on.likeit.fi/apply/38765285 kautta ja kerro meille itsestäsi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä, Hanna Kuusela, 044 334 6315, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä kaivotuotantoon

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti