Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä Kalatukku E. Eriksonille

Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys suomalaisten laadukkaiden ravintoloiden tarjonnassa? Jos vastasit kyllä, tule Kalatukku E. Erikssonille ja kirjoita oma kappaleesi suomalaisen laatutekemisen menestystarinaan.

Haemme kalalaitoksemme energiseen ja asiantuntevaan joukkoon kahta tuotantotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.
Odotamme sinulta vankkaa kokemusta elintarviketyöstä, voimassa olevaa hygieniapassia sekä hyvää fyysistä kuntoa ja ripeää työotetta. Sujuva suomenkielentaito on tehtävässä tarpeellinen. Töihin valitun tulee toimittaa myös salmonellatodistus.

Kalatukku E. Eriksson on helsinkiläinen kala-alan yritys, joka palvelee ravintola-asiakkaita tarjoamalla huippulaatuisia kalatuotteita. Tekemisen keskiössä on seafood-tuotteiden jalostaminen asiakkaiden toiveiden mukaan.

Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. E. Eriksson toimittaa kalatuotteita kuluttaja, sekä ravintola-asiakkaille koko Suomeen. Kuluttaja-asiakkaita palvellaan myös vanhan kauppahallin myymälästä käsin. Kalatukku sijaitsee Helsingin Roihupellossa ja henkilöstöä siellä on töissä n. 70 henkilöä.

Odotamme sinulta
- Innokkuutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia
- Itsenäistä ja huolellista otetta työhön
- tietämystä kalasta ja kalatuotteista
- valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön
- vähintään 18-vuoden ikää
- hygieniapassia (autamme tarvittaessa)
- suullista suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
- hyvän perehdytyksen tehtävään
- mukavan, rennon ja nuorekkaan työilmapiirin
- oikeudenmukaisen ja kilpailukykyisen palkan
- K-ryhmän henkilökuntaedut

Mikäli ylläoleva kuvaus kiinnostaa, hae paikkaa 30.9.2021 mennessä. Lähetäthän kuitenkin hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä sopivan henkilöiden löytyessä paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Hekko arkisin kello 10-14, P 0207639327.

Hakemuksen voit lähettää oheisen linkin kautta.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Tuotantotyöntekijä Kalatukku E. Eriksonille

Kespro
Uusimaa
Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 01.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus