Skip to main content

Tuotantotyöntekijä Kemijärvelle

Tuotantotyöntekijä Kemijärvelle

Etsimme asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Kemijärvelle.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva (vakituinen) ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Töitä tehdään kahdessa vuorossa: aamuvuoro klo. 6-14:50 ja iltavuoro 14:50 (15:30) - 23:40 (24).

Työt ovat tuotannon työtehtäviä puristinlinjalla. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, sillä sitäkin enemmän arvostamme luotettavaa ja reipasta työotetta! Edellytämme suomen kielen suullista osaamista.

Jätä hakemuksesi viimeistään 31.1.2022. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja voit tiedustella arkisin klo. 8-16 välillä Jennikalta p. 046 922 7852.

Haku päättyy: 31.1.2022

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Tuotantotyöntekijä Kemijärvelle

Bolt.Works Oy
98100 Kemijärvi
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Valkeakoski
Bolt.Works Oy
Oulu
Bolt.Works Oy
Tornio
Bolt.Works Oy
Kuopio