Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä (kesätyö) / Pakkasmarja Oy

Pakkasmarja on marjanviljelijöiden omistama moderni marjayritys, jonka tuotteet ovat hyvin tunnettuja Suomessa. Yrityksen marjatuotteita löydät ympärivuoden lähes jokaisen kotimaisen kauppaketjun pakastealtaasta ja kesäisin myymälöiden hedelmä- ja vihannesosastoilta. Kiinnostaisiko sinua työt kotimaisten marjojen parissa, marja-alan huipulla?

Etsimme nyt Pakkasmarja Oy:lle Suonenjoelle reippaita kausityöntekijöitä kesäksi!

Oletko tunnollinen, sosiaalinen, työtä pelkäämätön ja tykkäät tiimityöstä? Meillä on tarjolla monipuolisia tehtäviä mahtavien työkavereiden kanssa! Aamusi pääset aloittamaan herkullisella aamupuurolla, ja lounasaikaan tarjolla on valmiiksi katettua lounasta viihtyisässä lounaskahvilassamme. Etsimme marjasatokaudeksi kausityöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin sekä tuotantolinjastolle että logistiikkatehtäviin vastaanottolaiturille ja varastoon. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, saat työhösi kattavan perehdytyksen ja työkavereiden täyden tuen!

 

Toivomme hakijalta:

- Reipasta ja motivoitunutta asenne työntekoon

- Valmiutta työskennellä kahdessa vuorossa

- Hygieniapassia (voi suorittaa työn aloituksen yhteydessä veloituksetta)

- Hyvää fyysistä peruskuntoa, työ on liikkuvaa ja sisältää nostoja

- Asiakaspalveluhenkisyyttä

 

Tarjoamme Sinulle:

- Ruokailuedun viihtyisässä lounaskahvilassamme

- Kannustavan työilmapiirin ja työkavereiden tuen

- Modernin, siistin ja turvallisen työympäristön

 

Työn aloitus mahdollisuuksia on sekä alkaen heti, että kesäkuun alusta jatkuen syyskuun loppuun (riippuen satokauden pituudesta). Kiireisin aikamme sijoittuu kuitenkin juhannuksesta elokuun puoleen väliin, joten toivomme että voit työskennellä ainakin tänne saakka. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää myös viikonloppuvuoroja. Palkkauksessa noudatamme Elintarvike alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää pikaisesti oheisen linkin kautta, lisätietoja antaa mielellään Go On henkilöstöpalveluiden Juulia Pulkkinen numerosta 0401757224 / [email protected] tai Maija Kallio numerosta 0405603013 / [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä (kesätyö) / Pakkasmarja Oy

77600 Suonenjoki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti