Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Tuotantotyöntekijä, Klas 1 -yhtiöt Oy, Kuusamo

Tuotantotyöntekijä, Klas 1 -yhtiöt Oy, Kuusamo, Kuusamo

Haemme nyt asiakasyritykseemme Klas1 ikkunatehtaalle käsistään kätevää ja reippaan asenteen omaavaa tuotantotyöntekijää.

KLAS1-Yhtiöt Oy on vuodesta 1994 valmistanut puu-alumiini ikkunoita Kuusamossa ja se on Pihla Group Oy:n tytäryhtiö. Pihla Group Oy on osa Inwido Ab:ta, joka on pörssilistattu Euroopan suurin ikkunavalmistaja.

Klas1-Yhtiössä työskentelee tällä hetkellä 17 henkilöä.

Tarjoamme työtehtävään kattavan perehdytyksen, joten valmis ammattilainen sinun ei tarvitse vielä olla. Me autamme sinua kehittymään sellaiseksi! Lisäksi katsomme eduksi puualan tai jonkin muun tekniikan alan ammattikoulutuksen sekä mahdollisen aikaisemman työkokemuksen, mutta se ei ole välttämättömyys.

Työtehtävät koostuvat erilaisista puusepänteollisuudenalan ja ikkunatuotantoon liittyvistä tehtävistä.

Toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta
  • Oma-aloitteisuutta ja rutkasti reipasta asennetta
  • Aitoa kiinnostusta alaan sekä halua oppia uusia työtehtäviä
  • Vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle

  • Kokoaikaisen työsuhteen meidän mukavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi.
  • Osaavien työkavereiden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään
  • Mahdollisuuden määräajan loputtua VAKITUISEEN työsuhteeseen

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan tehtävään pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lisätietoja työtehtävästä antaa Lasse Limma, 050 917 8430 tai lasse.limma@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 19.04.2021 mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja tehtävästä: lasse.limma@barona.fi, 050 917 8430

Klas 1-Yhtiöt Oy

Klas1 omistaa Pihla Group Oy, joka on osa Inwido AB:ta. Inwido AB on pörssilistattu Euroopan suurin ikkunavalmistaja. Inwido on luonteva kotialueemme suurimmille, asumismukavuuden, sisäilman ja turvallisuuden parissa työskenteleville yrityksille. Vuonna 2018 Inwidon liikevaihto oli 6,7 miljardia Ruotsin kruunua ja liikevoitto 9,9 prosenttia. Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Yhdistyneissä kuningaskunnissa, Norjassa, Irlannissa, Puolassa, Virossa, Romaniassa, Liettuassa, Saksassa ja Itävallassa toimivassa yritysryhmässä on kaikkiaan noin 4 500 työntekijää.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tuotantotyöntekijä, Klas 1 -yhtiöt Oy, Kuusamo

Barona Teollisuus
Kuusamo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 06.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus