Skip to main content

Tuotantotyöntekijä, kokoaikainen

Tuotantotyöntekijäksi?

Oletko näppärä käsistäsi ja pidät rutiineista? Etsitkö työtä, mutta et tiedä vielä mikä olisi se oma juttu? Haluaisitko lähteä kokeilemaan  tuotantotöitä? 

Me etsimme reippaita käsipareja vaihtelevien tuotantotöiden pariin! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta alalta, sinun ei tarvitse vielä edes tietää tarkalleen mitä tuotannon puolella tapahtuu, kunhan olet reippaalla ja uteliaalla asenteella ottamassa asiasta selvää!

Työ voi sijoittua esimerkiksi elektroniikka-, teräs- tai elintarviketuotantoon. Elektroniikkapuolella työ voi olla älylaitteiden hienokokoonpanoa tai suurempien koneiden kokoamista. Teräspuolella työtehtäviäsi voi olla esimerkiksi suurien teräsputkien sahausta ja tuotteiden keräystä jatkojalostusta varten. Elintarviketuotannon puolen tehtäviin kuuluu mm. salaattien ja voileipien kokoamista, elintarvikkeiden pilkkomista sekä valmiiden lihatuotteiden pakkausta myyntikuntoon. 

Sinun on mahdollista työllistyä kokoaikaisesti ja saada kesätöitä alalta! Työt sijoittuvat lähes aina arkipäiville, ja alkavat aamulla noin klo 07-09 välillä. Töitä pääkaupunkiseudun alueella. 

Mitä odotamme hakijalta:

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Valmiutta fyysiseen työhön
  • Suomen kieltä
  • Hyvää asennetta työntekoa kohtaan!

Palkka: TES, n. 11-13e/h, riippuen työtehtävistä

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot tai liitä mukaan ansioluettelosi. (käsittelemme vain järjestelmään jätetyt hakemukset)

Lisätiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. 

Sini Lahti
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
sini.lahti@eezy.fi

www.eezy.fi

Tuotantotyöntekijä, kokoaikainen

Eezy Oyj
Espoo
Helsinki
Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Riihimäki
Eezy Oyj
Pirkanmaa