Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä (kokoonpano), Jotwire Oy

Jotwire Oy on vahva elektroniikan ja sähköisten järjestelmien sopimusvalmistaja. Johdinsarjat, elektroniikka sekä asennusvalmiit järjestelmäkokoonpanot syntyvät tehtaillamme korkealla ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Moderni tuotantoteknologia viimeistelee kilpailukykymme. Pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat niin kotimaiset kuin kansainväliset ajoneuvo-, elektroniikka-, koneenrakennus- ja sähköteollisuuden yritykset. Jotwire Oy on osa Ouneva Groupia.

Haemme asiakkaallemme Jotwire Oy:lle TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Lehmon tehtaalle. Tarjoamme työtehtäviä johdinsarja- tai järjestelmäkokoonpanon sekä elektroniikan kokoonpanon parissa.

Työ on kokoaikaista (37,5h/vko) ja työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin ensisijaisesti päivävuorossa (ma-to klo 6-14.30, pe klo 6-11.30), mutta toivomme valmiutta myös 2-vuorotyöhön, jolloin iltavuorot sijoittuvat ma-to klo 14.30-23 ja pe klo 12-17.30. 

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä työhön perehdytetään. Odotamme sinulta itsenäistä ja huolellista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksesi katsomme aiemman teollisen työkokemuksen sekä tehtävää tukevat ammatilliset opinnot. Luemme myös eduksi auton käyttömahdollisuuden työpaikan sijainnin vuoksi.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja ne solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työt alkavat heinä-elokuussa sopivien henkilöiden löydyttyä ja sopimusten arvioitu kesto on lokakuun loppuun. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Aloituspalkka on tehtävästä riippuen 9,96e/h tai 10,46e/h (TVR C2 tai TVR C3). 

Kiinnostuitko?

Laitathan hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Me Go Onilla autamme sinua työhön liittyen, mutta panostamme hyvinvointiisi myös työn ulkopuolella. Tarjoamme sinulle alennuksia liikuntapalveluihin ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon. Lisäksi kaikilla työntekijöillämme on käytössään Go Onin valtakunnallinen henkilöstöetuohjelma, jonka valikoimassa on yli 70 etuisuutta esimerkiksi matkailuun, hyvinvointiin, muotiin, ravintoloihin, viihteeseen ja autoiluun liittyen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-harjoittelija Kiia Kuningas, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), [email protected]

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä (kokoonpano), Jotwire Oy

Joensuu
80710 Kontiolahti
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti