Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä / koneenhoitaja

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita.

Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Etsimme nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen tuotantotyöntekijää / koneenhoitajaa pitkään toimineelle hyvämaineiselle ja vakavaraiselle asiakasyrityksellemme Tampereelle. Tehtävässä tekijä vastaa osaltaan tuotantolinjan / tuotantokoneen toimivuudesta ja tuotteiden laadun tarkkailusta. Työhön annetaan asianmukainen perehdytys.

Työt alkavat määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa työsuhteessa suoraan asiakasyrityksemme työntekijänä. Työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä 37.5 h / vko. Joskus saattaa olla tarvetta työskennellä myös iltavuorossa.

Tehtävässä menestyy itsenäiseen tekemiseen kykenevä oma-aloitteinen sorminäppäryyttä ja keskittymiskykyä omaava henkilö. Tässä on hyvä mahdollisuus päästä työskentelemään teollisuusalan yrityksen mukavassa noin 30 hengen työyhteisössä. Tehtävien on mahdollista vaihtua kykyjen mukaan jatkossa.

Paikka täytetään nopealla aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös lähettää hakemuksen tehtävään linkin https://www.click-hp.fi/tyopaikat/13667 kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705. Soitot arkisin klo 8:00 - 16:00.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, seniorikonsultti Ilkka Seppä, puh 050 411 2705, email; etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Puhelinsoitot arkisin klo 8.00 - 16:00.
Työpaikan osoite: Patamäenkatu, 33900 TAMPERE
Palkkaus: tes/sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 19.09.2021 klo 23:00
Ilmoitus jätetty: 07.09.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Tuotantotyöntekijä / koneenhoitaja

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 19.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus