Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä, Koria

Etsimme nyt asiakkaillemme Kouvolan Korialle ahkeraa

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työnkuvaan kuuluvat monenlaiset tuotannon työtehtävät. Olethan tarkka ja tunnollinen työntekijä ja hahmotat kokonaisuuden, sekä näet myös yksityiskohdat tärkeinä osana prosessia. Työturvallisuus ja huolellisuus ovat sinulle tärkeitä arvoja, jotka ohjaavat jokapäiväistä tekemistäsi. Työ on seisomatyötä, joten odotamme hakijalta hyvää fyysistä peruskuntoa. Työsuhteessa sovelletaan Tekstiili- ja muotialan työehtosopimusta.

Työtä tehdään päivävuorossa maanantaista perjantaihin. Toivomme hakijalta valmiutta myös 2-vuorotyöhön. Työ on kokoaikainen syyskuun loppuun asti. Tilanteen mukaan mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, sekä täytämme paikan sopivan työntekijän löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Tanja Ahokas, puh. +358 44 7238 475. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi .

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä, Koria

Kouvola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti