Skip to main content

Tuotantotyöntekijä maalaamoon

Tuotantotyöntekijä maalaamoon

Haemme asiakasyrityksellemme

TUOTANTOTYÖNEKIJÄÄ pintakäsittelytehtäviin Kokkolaan.

Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, mutta toivomme sinulta motivaatiota ja halua oppia uusia työtehtäviä. Viihdyt myös fyysisessä työssä ja jos sinulla on aikaisempaa kokemusta pintakäsittelytehtävistä, on tämä eduksesi.

Työaika on 7:00 - 15:30, mutta asiakkaamme arvostaa myös joustavaa asennetta työaikojen suhteen sekä välissä mahdollisuutta tehdä pitkää päivää.

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee ja hyvälle tekijälle on töitä pitkäksi aikaa. Jos kiinnostuit, hae paikkaa heti sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Tuotantotyöntekijä maalaamoon

Kokkola
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus