Skip to main content

Tuotantotyöntekijä metallialalle

Etsimme metallialan asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ Ouluun!

Tuotantotyöntekijänä tehtäväsi sisältää muun muassa porakoneella työskentelyä, ruuvausta ja asennuksia. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä kädentaitoja, tarkkaa ja huolellista työotetta. Luonteeltasi olet aikaansaava ja pidät rutiininomaisesta työstä. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi metallialalta tai tuotantotöistä, mutta tässä työssä asenne ratkaisee! Aiempi kokemus ei ole täysin välttämätöntä, sillä saat työhösi kattavan perehdytyksen. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön kasvavassa tuotantotiimissä. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan tekijän löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Oulun pohjoispuolella ja sujuvan kulkemisen kannalta B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tuntipalkkaus + tasaamislisä ja mahdollinen urakkalisä

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Eezy VMP:llä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 14.8.2022 klo 23:59. Toimithan pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Eezy VMP, Isokatu 50

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä metallialalle

Eezy Oyj
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pohjois-Pohjanmaa
Eezy Oyj
Iisalmi
Eezy Oyj
Varsinais-Suomi
Eezy Oyj
Päijät-Häme
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti