Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen

Haemme metallialan asiakkaallemme Voikkaalle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Odotamme sinulta motivoitunutta ja tarkkaa otetta työntekoon sekä reippautta ja ripeyttä pysyä tuotantotahdissa. Et tarvitse aiempaa kokemusta metalliteollisuuden tuotantotehtävistä, hyvä asenne ja halu oppia uutta ratkaisee. Trukin käyttökokemuksesta on etua, mutta siihenkin tarvittaessa koulutetaan työssä.

Työtä on tarjolla usealle motivoituneelle tekijälle tuotannon puolella.

Työt alkavat heti toukokuun alussa ja työsuhde on alkuun määräaikainen Go On Yhtiöiden kautta, mutta sinun on mahdollista työllistyä myöhemmin asiakkaan omille kirjoille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin ja päivittäinen työaika on 7,5h. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Go Onilla työskennellessä saat käyttöösi Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan Jenna Seppänen puh. +358 44 585 9162, jenna.seppanen@go-on.fi. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä metalliteollisuuteen

Kouvola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 06.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti