Skip to main content

Tuotantotyöntekijä/muovimekaanikko, Medical-tuotanto

Arctic Biomaterials Oy kehittää ja valmistaa materiaaleja lääketieteellisiin ja teknisiin sovelluksiin. Olemme kehittäneet teknologian, jonka avulla valmistamme biohajoavalla lasikuidulla vahvistettuja komposiittimateriaaleja. Nämä materiaalit mahdollistavat asiakkaillemme ympäristöystävällisempien tuotteiden valmistamisen. Medical –liiketoimintayksikössämme tarjoamme asiakkaillemme aikaisempaa vahvemman biohajoavan komposiittiratkaisun biohajoavien implanttien valmistukseen sekä näiden tuotteiden suunnittelua ja valmistusta alihankintana. Technical -liiketoimintayksikössämme kehitämme ja valmistamme biopohjaisia ja biohajoavia komposiittiratkaisuja vaativiin teknisiin sovelluksiin. Tule mukaamme rakentamaan vihreämpää tulevaisuutta tuleville sukupolville.

Organisaatiomme kasvaa ja etsimme sekä vakinaisia että määräaikaisia:

Tuotantotyöntekijöitä/muovimekaanikkoja Medical-tuotantoon Tampereelle

Työskentelet puhdastilassa biomateriaalituotteiden tuotannossa, tiiviissä yhteistyössä mm. tuotekehitys- ja laatuosaston kanssa. Tehtäväkenttäsi on halutessasi hyvin monipuolinen. Työ vaatii prosessien, työohjeiden ja laatustandardien tarkkaa noudattamista.

Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen sekä vähintään välttävää englannin kielen taitoa, oma-aloitteisuutta, positiivista otetta ja kykyä työskennellä yksin sekä ryhmässä.

Eduksesi haussa luetaan muovitekniikka-, puhdastila-, lääketeollisuus-, tai vastaava tuotanto-osaaminen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn tulevaisuuden biomateriaaliteknologian parissa.

Lähetä työhakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2022, osoitteeseen terhi.marttinen@hrpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Jos tarvitset lisätietoa, soita 19.1. tai 26.1. klo: 13-14:00 (040 7345360) Antti Grönberg.

Tuotantotyöntekijä/muovimekaanikko, Medical-tuotanto

Tampere
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö, Vakituinen

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
1 500 000

Jaa työpaikkailmoitus