Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä puualalle

Haemme puualan asiakkaallemme Savitaipaleelle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

kevään sesongin kiireapuun.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät aluksi noin kuukauden, mutta mahdollisesti myös pidempääkin. Odotamme sinulta motivoitunutta otetta työntekoon sekä reippautta ja ripeyttä pysyä tuotantotahdissa. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvä asenne ja halu oppia uutta ratkaisee. 

Tarjoamme sinulle TES:n mukaisen palkan (10 €/h), hyvän perehdytyksen ja opastuksen tuotantopuolen työhön. Työssä sovelletaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta. Go Onilla työskennellessä saat käyttöösi Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappeenrannan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 5859162, [email protected]. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Hae tätä työpaikkaa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä puualalle

54800 Savitaipale
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti