Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä puualalle Kouvolaan

Haemme puualan asiakkaallemme Myllykoskelle

 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

 

 

Odotamme sinulta motivoitunutta otetta työntekoon, reippautta ja ripeyttä. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, ainoastaan hyvän asenteen ja halun oppia uutta. Kokemus tuotantotyöstä, trukinajotaito ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

 

Palkkauksessa sovellamme Mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta, ja alkupalkka on (10 €/h). Työtä tehdään aluksi kahdessa vuorossa, mutta varautuminen 3-vuorotyöhön.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan Jukka Koskinen, puh. +358 44 011 4444. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä puualalle Kouvolaan

Kouvola
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 07.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti