Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä puuteollisuuteen

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalvelualan uusi piristys. Me teemme asiat paremmin ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Uusimaan, Itä-Uusimaan ja Kanta-Hämeen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä, Porvoon ja Riihimäen keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin, mahdollisuus myös vakinaistua.

 

Kiinnostaako uusi ura puuteollisuuden parissa? Asiakkaamme etsii motivoituneita tuotantotyöntekijöitä pitkäaikaiseen työsuhteeseen Valkeakosken tehtaalle.

 

Työssä et tarvitse aikaisempaa kokemusta teollisuudesta, hyvällä asenteella ja halulla oppia pärjäät pitkälle. Jos osaat käyttää perustyökaluja ja tykkäät tehdä töitä käsillä, tämä voi olla sinun uusi työsi!

 

Työtä tehdään kahdessa sekä kolmessa vuorossa, joten valmius vuorotyöskentelyyn on pakollista. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/12268920 tai soita arkisin klo 8-15, Tina 040 355 2167, niin sovitaan haastatteluaika!

 

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös suosittelijasi, kuten työnjohtaja edellisiltä työmailta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti