Skip to main content

Tuotantotyöntekijä puuteollisuuteen

Haemme puualan asiakkaallemme Voikkaalle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ.

Odotamme sinulta motivoitunutta otetta työntekoon sekä reippautta ja ripeyttä pysyä tuotantotahdissa. Et tarvitse aiempaa kokemusta puualan tuotantotehtävistä, hyvä asenne ja halu oppia uutta ratkaisee. Työtä on tarjolla motivoituneelle tekijälle eri positioihin tuotannon puolella.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on alkuun määräaikainen Go On Yhtiöiden kautta, mutta sinun on mahdollista työllistyä myöhemmin asiakkaan omille kirjoille toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin ja päivittäinen työaika on 7,5h. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Go Onilla työskennellessä saat käyttöösi Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan Jenna Seppänen puh. +358 44 585 9162, [email protected]. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä puuteollisuuteen

Kouvola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 06.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti