Skip to main content

Tuotantotyöntekijä puuteollisuuteen

Puutavaramaalaamo Icoma Oy aloittaa toimintansa marraskuussa ja haemme nyt heidän uuteen tuotantolaitokseen Kausalaan

 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

 

käynnistämään tuotantoa ja kasvamaan yrityksen avaintekijäksi.

 

Työtä tehdään maalauslinjaston eri pisteillä ja vastataan, että tuotanto pyörii moitteettomasti. Aikaisempaa kokemusta maalauslinjastolla tai teollisuudessa työskentelystä emme edellytä. Etsimme hyvällä asenteella ja motivaatiolla varustettuja tekijöitä, joilta löytyy vastuullista otetta ja joustavuutta. Voit siis olla alanvaihtoa suunnitteleva tai jo aikaisempaa kokemusta omaava tekijä. Työ ei ole fyysisesti raskasta, mutta hyvä peruskunto auttaa työssä jaksamiseen. Huolellinen ja tarkka ote sekä työturvallisuuden vaaliminen ovat ehdottoman tärkeitä.

 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen lisäksi monipuolisen tehtäväkentän, jossa olet alusta saakka rakentamassa uuden tuotantolaitoksen toimintaa. Lisäksi saat käyttöösi huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan joulukuun aikana tai viimeistään alkuvuodesta ja työsopimus solmitaan Go On Kouvolan kanssa. Työsuhteessa sovellamme Mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimusta. Työt ovat aluksi yhdessä vuorossa tehtävää työtä, mutta myöhemmin siirrytään keskeytyvään 3-vuorotyöhön, eli työtä tehdään kaikkina vuorokauden aikoina.

 

Tässä on mahdollisuus pitkäkestoiseen työhön!

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä puuteollisuuteen

Iitti
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti