Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä Rej-Design Oy Järvenpää

Metallialan moniosaaja pyyhekuivaimien valmistukseen

Tarjoamme rennossa ja mukavassa työilmapiirissä suoritettavan vakituisen päivätyön (37,5 h/vko) sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Olemme kohtalaisen pieni yritys, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan ja pääset osaksi työyhteisömme.

Työssä pärjää, kun olet lähtökohtaisesti ja avoimesti motivoitunut kantamaan vastuun omasta työstä ja haluat ottaa osaa monenlaiseen tekemiseen. Valmistamme erikokoisia sarjoja laadukkaita pyyhekuivaimia, jotka tulevat olemaan osa kotien ja kiinteistöjen sisustusta. Toivomme, että huolellinen, tarkka sekä järjestelmällinen työskentelytapasi on sillä tasolla, että omaksut laatuvaatimukset luonnostaan.

Meitä kiinnostavalla hakijalla voisi olla kokemusta valmistavasta tuotantotyöstä. Tulet olemaan erityisen vahvoilla hakuprosessissa, jos omaat kokemusta juottamisesta tai hitsauksesta ja sinulla on valmiudet käyttää monipuolisia tuotantolaitteita. Arvostamme suuresti, jos et säikähdä, että työpäiväsi kuluukin kokoonpanotöissä tai logistisissa tehtävissä työtilanteen niin vaatiessa.

Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Lisätietoja saat Barona Jari Kajanne

Hae paikkaa viimeistään 24.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jari.kajanne@barona.fi

Rej-Design Oy

Rej-Design Oy on Järvenpäässä toimiva, pitkät perinteet omaava yritys, joka valmistaa, myy ja markkinoi laadukkaita sähkö- ja vesitoimisia pyyhekuivaimia. REJ Design on alansa johtava tuotemerkki Suomessa. Yrityksemme arvoja ovat vastuullisuus, suomalaisuus, funktionaalinen design ja laatu.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tuotantotyöntekijä Rej-Design Oy Järvenpää

Barona Teollisuus
Järvenpää
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus