Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tuotantotyöntekijä Riihimäen alueelle

Tuotantotyöntekijä Riihimäen alueelle

Etsimme asiakasyrityksillemme useampaa tuotantotyöntekijää eripituisiin työsuhteisiin Riihimäen, Hausjärveen sekä Hyvinkään alueella.

Työtehtävät vaihtelevat käsin tehtävästä työstä tuotantokoneiden käyttämiseen työntekijän osaamisen ja toiveiden perusteella.

Voit olla jo kokeneempi alan konkari tai urasi alkupuolella oleva tekijä. Toivomme sinulta kuitenkin teknisen alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta teollisuuteen liittyvistä työtehtävistä, mutta olemme myös valmiita kouluttamaan työtehtävään. Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla oma-aloitteinen, töitä pelkäämätön ja innokas oppimaan uutta.

Osa työtehtävistä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa, joten edellytämme hakijoilta vuorotyövalmiutta. Lisäksi edellytämme suomen kielen taitoa.

Tarjoamme työntekijöillemme:
- mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen
- mukavan työympäristön ja kivat työkaverit
- kilpailukykyisen palkkauksen

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Palkka on neuvoteltavissa kokemuksen mukaan.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Kiinnostuitko? Ota pikaisesti yhteyttä täyttämällä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai ottamalla suoraan yhteyttä rekrytoijaamme: Aleksandra Misiorowska, puh.: 046 922 82 18, aleksandra.misiorowska@bolt.works.

Haku päättyy: 13.12.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Tuotantotyöntekijä Riihimäen alueelle

Bolt.Works Oy
Riihimäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja