Skip to main content

Tuotantotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakkaallemme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja ammattitaitoista 

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ LEVYKONEELLE

Työ alkaa perehdytyksellä CNC-koneelle, prosessin oppimikseksi. Tämän jälkeen perehdytetään muille koneille. Tehtäviin kuuluvat linjanhoidon kaikki työvaiheet esikäsittelystä jälkikäsittelyyn. 

Voit olla tuotannon pitkän linjan ammattilainen tai nuori alalle haluava, tehtävään etsitään pitkäaikaista työntekijää. Työn suorittaminen edellyttää trukin ajotaitoa ja teknistä ajattelutapaa. Työ on kaksivuorotyötä, mutta jatkossa tehtävään vaaditaan kolmivuorotyövalmius. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Lahden keskustaa. Työ on aluksi kuusi (6 kk) kuukautta vuokratyöpaikka, sen jälkeen mahdollisuus siirtyä vakituiseksi työntekijäksi asiakkaan kirjoille.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Henkilöstöpalvelu Heimo
Päijät-Häme
Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 18.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti