Skip to main content

Tuotantotyöntekijöiden rekrykoulutus Leppävirralla

Jarmatic oy on vuonna 2005 perustettu ohutlevyalihankinta yritys. Toimitilat sijaitsevat Leppävirralla, kuten suurin osa asiakkaistakin. Jarmatic Oy tuottaa laadukkaita ohutlevy- ja teräsrakennetuotteita pintakäsiteltyinä ja kokoonpantuina asiakkaiden tarpeen mukaan uudenaikaisilla konekannalla. Jarmatic Oy:llä on tällä hetkellä 17 tuotannon työntekijää ja asiakkaiden kasvun siivittämänä haetaan nyt kolmea työntekijää lisää syksyllä alkavan rekrykoulutuksen kautta. Lue lisää yrityksestä osoitteesta www.jarmatic.fi http://www.jarmatic.fi/etusivu

Hae metallialan tuotantotyöntekijäksi rekrytointikoulutuksen kautta!

Rekrykoulutuksen tavoitteena on kouluttaa uusia metallialan osaajia Jarmatic Oy:n palvelukseen. Koulutuksessa opiskelija saa perehdytyksen monipuolisesti levytyökeskuksen, maalauksen ja särmäyksen erilaisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Koulutuksen päätteeksi työntekijällä on valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja mahdollisuudet kehittää osaamistasi todelliseksi metallialan ammattilaiseksi.

Toivomme hakijalta esimerkiksi työn, koulutuksen tai harrastuksen kautta tullutta kokemusta metallialan töistä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne uutta alaa kohtaan ja motivaatio uuden oppimiseen. Hakijalla tulee olla hyvä suomen tai englannin kielen taito. Sitoutuneelle ja motivoituneelle tekijälle tarjolla pitkäaikainen työsuhde.

Koulutus toteutetaan teoriaopintoina sekä työssäoppimisena Jarmatic Oy:n tiloissa, Teollisuustie 12, 79100 Leppävirta. Koulutuksessa huomioidaan valittujen henkilöiden osaaminen ja heidän taustansa.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alla oleville hakijoille, joilla on voimassa oleva työnhaku TE-toimistossa.

Rekrytointikoulutus alkaa maanantaina 5.9.2022. Koulutuksen kesto on 40 päivää.

Kaikki rekrytointikoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Jarmatic Oy:n työtehtäviin RTK-Henkilöstöpalvelun kautta koulutuksen päätyttä lokakuussa 2022.

Hakemukset tulee jättää 14.8.2022 mennessä sähköisellä hakulomakkeella sekä http://www.te-palvelut.fi / haussa oleva työvoimakoulutus että

TE-palveluiden koulutusnumero: 707532

Lisätietoja koulutukseen liittyen antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen, puh./wa/sms 0400 480 613 tel:0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi mailto:anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Kiinnostuitko rekrytointikoulutuksesta?

Koulutuksesta järjestetään TE-live -infolähetys, ajankohta tarkentuu myöhemmin.
Lähetystä voi seurata suorana ja omia kysymyksiä esittää chatissa osoitteessa te-live.fi/live sekä Pohjois-Savon TE-palveluiden Facebook-sivuilla tai YouTube-kanavalla. Anonyymisti kysyminen onnistuu TE-liven nettisivuilla, lähetyksestä jää myös tallenne.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa - aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

WWW-osoite: http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/
Yhteystiedot: Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 0400 480 613
Työpaikan osoite: Wredenkatu 2, 78250 VARKAUS
Palkkaus: TES
Työ alkaa: Koulutus alkaa 5.9.2022
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 14.08.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 09.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11462817

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Tuotantotyöntekijöiden rekrykoulutus Leppävirralla

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy
Varkaus
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 09.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus