Skip to main content

Tuotantotyöntekijöitä Binderholz Nordic Oy:lle Lieksaan

Binderholz Nordic Oy:n tuotanto jatkaa kasvamistaan!

Haemme Lieksaan tuotantotyöntekijöitä loppukesästä ja alkusyksystä alkaviin pitkäaikaisiin työsuhteisiin!

YRITYKSESTÄ

Massiivipuutuotteiden ja innovatiivisten rakennusratkaisujen markkinajohtaja Euroopassa. Yli 60 vuotta sitten Binderholz-perheyhtiö oli vielä pieni sahalaitos ja tänä päivänä se on alan johtavia eurooppalaisia toimijoita, jolla on käytössään uusin teknologia ja valmistusmenetelmät ja innovaattorin maine markkinoilla. Tuotteita viedään koko maailmaan.

Binderholz valmistaa tarkoin harkittuja ratkaisuja massiivipuusta kahdessatoista toimipaikassa. Vastuullinen suhtautuminen tähän ihmeelliseen raaka-aineeseen ja ympäristöön takaa laadukkaat massiivipuutuotteet ja biopolttoaineet.

Haemme asiakkaallemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työt alkavat kauttamme määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille.

TYÖTEHTÄVÄ

Tuleva työtehtäväsi voidaan määritellä oman osaamistaustasi perusteella. Tuotannon laajenemisen myötä avoimia tehtäviä on niin jatkojalostuksen, sahan tasaamon sekä trukinkuljettajan tehtävissä. Tulet olemaan osa suurta tuotantokokonaisuutta.

Sinulta toivotaan kykyä itsenäiseen työotteeseen mutta myös tiimityöskentelytaitoja. Tule olemaan osa työtiimiä, jossa ongelmia ratkotaan yhdessä, mutta pääset myös oppimisen myötä vastaamaan itsenäisesti oman työpisteesi operoinnista.

Eduksesi on, mikäli sinulle on kertynyt jo kokemusta vastaavista tehtävistä tai jos olet käyttänyt työssäsi trukkia. Kerro meille näistä! Arvostamme motivoitunutta työskentelyasennetta. Tällä pääset jo pitkälle!

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Mikäli et asu Lieksassa, tarvittaessa avustamme sinua myös asunnon hankkimisessa, joten älä anna sen olla esteenä hakemiselle!

Työvuoromalli: Tuotannon tehtävästä riippuen kolmivuorotyötä 3/6 tai 3/7 -rytmillä.

Palkkaus: Mekaanisen metsäteollisuuden TES.

Aloitusajankohta ja kesto: Ensimmäiset aloitukset kesä-heinäkuun puolella, muita aloitusryhmiä elo-syyskuun puolella.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Timo Vainikainen, 0500 378 580, timo.vainikainen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 31.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: timo.vainikainen@barona.fi, 0500378580

Binderholz Nordic Oy

Vuonna 1957 Franz Binder vanhempi perusti nykyisen, itsenäisen Binderholzin perheyrityksen pienenä yhden kehäsahan sahalaitoksena Tirolin Fügeniin.
Tällä hetkellä sen yhteensä kaksitoista toimipistettä Itävallassa, Saksassa ja Suomessa työllistää noin 2 750 työntekijää ja tuottaa nykyaikaisia massiivipuutuotteita sekä korkealaatuisia biopolttoaineita. Samalla se tarjoaa erilaisia monipuolisia työtehtäviä ja uramahdollisuuksia teollisen puunjalostuksen parissa. Binderholz-konserni on kasvanut yhdeksi Euroopan suurimmista massiivipuuta tuottavista yrityksistä. Suhtaudumme kestävyysperiaatteella niin meille keskeisen puuraaka-aineen työstämiseen ja jalostamiseen kuin suhteessamme nykyisiin ja tuleviin työntekijöihimmekin.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Tuotantotyöntekijöitä Binderholz Nordic Oy:lle Lieksaan

Binderholz Nordic Oy
81700 Lieksa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 21.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Binderholz Nordic Oy
Lieksa
Barona Teollisuus
Forssa
Finelcomp Oy
Outokumpu
Barona Teollisuus
Rauma