Skip to main content

Tuotantotyöntekijöitä, Jackon Finland Oy

Jackon Finland Oy on osa norjalaista perheyhtiötä Jackon Groupia, joka on pohjoismaiden johtava rakentamiseen ja teollisuuteen tarkoitettujen EPS-, XPS- ja EPP-eristeiden sekä -pakkausten valmistaja. Konsernilla on yli 850 työntekijää kuudessa eri maassa ja 21 eri toimipisteessä, joista 2 sijaitsee Sastamalassa. Jackon tarjoaa tulevaisuuden osaajille monenlaisia uramahdollisuuksia työskennellä rakentamiseen ja teollisuudelle tarkoitettujen tuotteiden sekä palvelujen parissa.

Etsimmekin nyt Jackonin kasvavaan joukkoon TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Toravantien toimipisteeseen

Työtehtäviisi kuuluu tuotantokoneen kokonaisvaltainen käyttö ja laadunvalvonta. Koneiden ohjaus tapahtuu sekä näyttöpäätteiltä, että manuaalisesti käsin tehtävin säädöin. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa, Työssä sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään omaa työnkuvaasi sekä koko valmistusprosessia.

Odotamme sinulta nopeita hoksottimia ja huolellisuutta, perus tietoteknisiä valmiuksia ohjelmien muutoksiin sekä kykyä käsillä ja työkaluilla tehtävään työskentelyyn. Isona etuna katsomme tuotantokoneiden operoinnista hankitun työkokemuksen ja teollisuusalojen koulutuksen. Työ sopii sinulle, jos olet työntekijänä tarkka ja sinulta löytyy intoa oppia monipuoliset työtehtävät.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa työnkuvassa sekä iloisessa ja avoimessa työyhteisössä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen jokaiseen työvuoroosi. Työ alkaa syksyyn asti kestävänä määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua Jackonin kirjoille.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa mahdollisimman pian. Työ alkaa heti sovien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Sanna Heikkilä puh: 0405753208, sanna.heikkila@adecco.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Heikkilä, sanna.heikkila@adecco.fi

Tuotantotyöntekijöitä, Jackon Finland Oy

38200 Sastamala
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 11.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus