Skip to main content

Tuotantotyöntekijöitä, Kangasala

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä Kangasalle!

Etsimme reippaita ja töihin tarttuvia työntekijöitä tuotannon tehtäviin Kangasalle. Työ on linjastotyöskentelyä ja se alkaa kattavalla perehdytyksellä, joten aikaisempi kokemus  tuotantotehtävistä ei ole välttämätön edellytys tehtävässä menestyäkseen. Hyvä fyysinen kunto ja kokemus tuotantotyöstä katsotaan kuitenkin eduksi.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti syyskuusta jouluun tai vuoden 2021 loppuun saakka. Työtä tehdään arkena 2- ja 3-vuoroissa, joten valittujen henkilöiden tulee olla 18 vuotta täyttäneitä ja valmiita työskentelemään myös iltaisin ja öisin.

Työmatkaa varten oman auton käyttömahdollisuus voi helpottaa vuoroihin kulkemistasi, mutta töihin on mahdollista kulkea myös linja-autolla.

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää pian Nordicin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja avoimet paikat tullaan täyttämään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Milja Iivonen, milja.iivonen@nordic.fi, p. 050 320 3992. Voit myös lähettää meille tekstiviestin, niin otamme sinuun yhteyttä.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme www.nordic.fi. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.